Wie zijn wij

Vader Marinus en zoon Pieter Roelofsen in Geldermalsen hebben al jaren een eigen productlijn: RoelVital. Ook leveren ze alle grote merken. Duizenden producten: streng geselecteerd en topkwaliteit. Met kennis van zaken en met hart voor de gezondheid van de klanten.

Roelvital kenmerkt zich door jarenlange ervaring en een liefde voor het vak. Door onze ervaring en passie hebben wij onze eigen productlijn, Roelvital, kunnen lanceren. De producten uit deze productlijn zijn van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor zowel jong als oud.

Bij ons staat de klant centraal en dat betekent dat u met veel aandacht wordt geholpen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u graag geadviseerd wilt worden bij de aankoop van uw producten. Helaas zijn wij genoodzaakt ons te houden aan de wetgeving, zoals die vastgelegd is in de Verordening (EG) 1924/2006 inzake voedings-en gezondheidsclaims voor levensmiddelen. Wat dit inhoudt? Dat wij de informatie bij de voedingssupplementen minimaal moeten houden.

Product import test 4

Geldermalsen

Vrijdag

Leerdam

Donderdag

Nunspeet

Donderdag

Putten

Woensdag

Gorinchem

Maandag

Leidschendam

Dinsdag

Pijnacker

Woensdag
Wilt u meer weten?

Wanneer u echter vragen heeft over de werking van een product of op zoek bent naar een specifiek product, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0345-651948 of 0345-701046 (winkel) en natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar info@roelvital.nl

Onze producten zijn niet alleen online te bestellen, maar wij staan ook bij u op de plaatselijke markt. Ook in oze winkel bent u van harte welkom.  Onze winkel is te vinden in Geldermalsen aan de Rijksstraatweg 20. Een bezoek aan onze marktkraam en winkel is zeker de moeite waard en hetzelfde geldt voor een kijkje op onze facebookpagina.

Wij kijken uit naar uw bestelling!