Vitalize Prorupsan eikenprocessie rups gel

Vitalize Prorupsan eikenprocessierups gel verzacht, verzorgt en verkoelt de huid bij contact met processierupshaartjes. Deze gel is speciaal ontwikkeld om direct verlichting te geven.

De combinatie van natuurlijke ingrediënten maakt deze verzorgende gel uniek. Zo bevat Prorupsan 20% aloë vera. Het sap van deze plant werkt verzachtend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De menthol en de essentiële eucalyptusolie zijn toegevoegd vanwege de verkoelende en kalmerende werking op de geprikkelde huid. Vanwege de verzorgende eigenschappen mag calendula oftewel goudsbloem natuurlijk niet ontbreken in deze gel.

Vitalize Prorupsan eikenprocessierups gel is vrij van alcohol. In tegenstelling tot een crème is deze luchtige gel eenvoudig op de huid aan te brengen en plakt het niet. Dit maakt deze gel zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Prorupsan eikenprocessierups gel is vanwege de verkoelende en verzachtende eigenschappen ook inzetbaar ter verzorging van de huid bij insecten- en kwallenbeten.

Inhoud: 100 ml
Prijs€ 12,95

Dit product is op voorraad.
Aantal

Gebruiksadvies

Breng één- tot viermaal daags de gel ruim aan op de geprikkelde huid. Vermijd hierbij contact met de ogen en slijmvliezen. De gel is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Vitalize Prorupsan eikenprocessierups gel kan voor onbepaalde tijd worden gebruikt. In geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten, staak onmiddellijk het gebruik van Prorupsan.

TIP!
Bewaar de Prorupsan eikenprocessierups gel in de koelkast voor een extra verkoelend effect op de huid

Ingredienten

Water, alcohol denat, tromethamine, glycerine, menthol, PEG-40 gehydrogeneerde castorolie, C10-30 alkyl acylate cross-polymer, propyleenglycol, allantoïne, 20% Aloë Vera, eucalypthus globulus olie, sodium phytate, limoneen, sorbitol, calendula officinalis extract (goudsbloem)