Permsal Magnesium body scrub 200 ml.

Permsal Magnesium Body Scrub bevat een zeer hoge concentratie  aan zuiver magnesiumchloride. De magnesiumchloride werd diep onder het aardoppervlak gewonnen uit de Zechsteinzee welke te vinden is in de Nederlandse aardbodem. 
Deze natuurlijke scrub is gemengd met zuiver Keltisch zeezout. Deze combinatie zorgt voor ontspanning en reiniging in één. 
Permsal Magnesium Body Scrub is eenvoudig aan te brengen. Zij exfolieert, zuivert en hydrateert de huid waardoor deze ontspannen aanvoelt en haar een frisse, gezonde gloed geeft.

Inhoud: 200 ml
Prijs€ 15,45

Dit product is op voorraad.
Aantal

Gebruiksadvies

Gebruik deze natuurlijke scrub tijdens het douchen of bij een voetenbad en masseer de dunne huid zacht en de dikke huid bij en rondom de voetzolen stevig om de dode huidcellen van de bovenste huidlaag te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren.
Speciaal bij het scrubben van dikkere huidlagen is het aan te raden om deze bijvoorbeeld 10 minuten te laten weken.  
Door tijd te nemen voor scrubben en masseren zal je meer huidcellen verwijderen en de bloedcirculatie verbeteren krijg je uiteindelijk een zachter resultaat. 
Spoel de huid na de behandeling af met warm water en dep na met een handdoek totdat de huid volledig droog is.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingredienten

Water, magnesiumchloride 39%, Keltisch zeezout, hydroxypropyldizetmeelfosfaat (verdikkingsmiddel uit niet genetisch gemodificeerd zetmeel).