ACTIE! Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Formule

Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Formule is een effectief middel dat doelgericht de voornaamste oorzaken van stijve spieren en gewrichten aanpakt. De groenlipmossel staat bekend om zijn pijnstillende en geneeskrachtige eigenschappen. Uit de groenlipmossel wordt een lipidenextract gewonnen dat een sterk ontstekingsremmende werking heeft bij zwaarbelaste spieren, pezen en gewrichten.


Meervoudige werking

Door toevoeging van wetenschappelijk bewezen werkzame nutriënten zoals vitamine C en vitamine D3 én de hoogwaardige plantenextracten curcumine en zwarte bes is Vloeibare Groenlipmossel Formule een zeer doeltreffend voedingssupplement met een meervoudige werking. Het houdt spieren en gewrichten soepel en zorgt voor de aanmaak en het herstel van kraakbeen. Bovendien heeft vitamine C een positieve invloed op het immuunsysteem.

Inhoud: 120 softgel capsules
Prijs€ 61,95

Dit product is op voorraad.
Aantal

Gebruiksadvies

Als startdosis 3x daags 1 capsule bij voorkeur vóór de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook in één keer worden ingenomen. Indien gewenst, kan later worden overgegaan naar een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

  • Dit product is een voedingssupplement.
  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering (= 3 capsules):

 

 

 %DRI*

Groenlipmossel LiquidPro® (Perna canaliculus)

300

mg

**

Zwarte bes (Ribes nigrum) blad extract 1:10

165

mg

**

Curcumine (Curcuma longa) extract 1:5

90

mg

**

Vitamine C (L-ascorbinezuur)

51

mg

64

Vitamine D3 (cholecalciferol, 600 I.E.)

15

µg

300

Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat 6,7 I.E.)

4,5

mg

38

Calcium (gluconaat)

22

mg

3

PEA (palmitoylethanolamide)

90

mg

**

 

* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)

** Geen wettelijke DRI vastgesteld

µg = mcg 

Ingrediënten

sojaolie, visgelatine (capsulehuls), groenlipmossel (Perna canaliculus), zwarte bes (Ribes nigrum) blad extract, curcumine (Curcuma longa), vitaminen, calciumgluconaat, emulgatoren (zonnebloemlecithine, glycerine), stabilisator (bijenwas), kleurstof (natrium koperchlorofyline, ijzeroxide zwart).

Vrij van
conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda's, suiker
Allergenen

Bevat gelatine (vis) en groenlipmossel (weekdieren).

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl.

 

Preparaatcategorie
kruidenpreparaat, vitaminenpreparaat