Golden Naturals Rode gist rijst en 100 mg Q10 (180 capsules)

Veel mensen die hun cholesterolspiegel op een gezond peil willen houden, gaan op zoek naar een natuurlijk zelfzorgmiddel met zo min mogelijk bijwerkingen. Golden Naturals voorziet in die behoefte met dit zeer effectieve product. Rode gist rijst is een traditioneel Chinees voedingsmiddel dat ontstaat door fermentatie van rijst. Tijdens dit proces wordt de bioactieve stof monacoline K gevormd: een belangrijk bestanddeel dat een gunstig effect heeft op het behoud van een normaal cholesterolgehalte in het bloed. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 10 mg monacoline K uit rood gefermenteerde rijst. Iedere Golden Naturals Rode Gist Rijst-charge wordt getest op citrinine, zodat je erop kunt vertrouwen dat het niet alleen citrinine-arm is, maar ook 100% veilig in gebruik. Golden Naturals Rode Gist Rijst & 100 mg is geschikt voor langdurig gebruik, waardoor de rode gist rijst het cholesterolgehalte ook op de langere termijn op een verantwoord gehalte houdt.

Inhoud: 180 capsules
Prijs€ 47,95

Dit product is op voorraad.
Aantal

Gebruiksadvies

1 x daags 1 capsule (bij voorkeur bij de maaltijd) met water innemen.

  • Dit product is een voedingssupplement.
  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering (= 1 capsule):    
Rode gist rijst (Monascus purpureus) extract
  gestandaardiseerd op 3% monacoline K
334
10
mg
mg
Co-enzym Q10 (ubiquinon) 100 mg
BioPerine® (Piper nigrum L. extract) 3 mg

Iedere rode gist rijst charge wordt getest op citrinine, zodat u erop kunt vertrouwen dat u een product koopt dat niet alleen citrinine-arm is, maar ook 100% veilig.
Ingrediënten
rode gist rijstextract, co-enzym Q10 (natuurlijk gefermenteerd), verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstoffen (microkristallijne cellulose, rijstextract), antiklontermiddel (rijstconcentraat), BioPerine®.
Vrij van
conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl.

Golden Naturals rode gist rijst Q10 online te koop


De tijd dat u nog naar een natuurvoedingswinkel moest om voedingssupplementen te kopen is voorbij: uw rode gist Q10 Golden Naturals capsules koopt u tegenwoordig online. U wilt uw voedingssupplementen natuurlijk wel bestellen bij een betrouwbare webshop. Bestel ze bij Roel Vital. Velen gingen u al voor en bestelden bij ons rode gist rijst ervaringen zijn alleen maar positief. Bekijk gerust eens ons volledige assortiment.

Rode gist rijst ervaringen en voordelen

Rode gist kopen, waarom zou u dat doen? Met behulp van rode gist Q10 Golden Naturals kunt u uw cholesterolgehalte op een natuurlijke manier op pijl houden. Dit komt doordat de capsules een hoog gehalte aan gestandaardiseerde monacoline K bevatten. Dankzij deze actieve stof kunt u op een veilige en verantwoorde manier uwcholesterol verlagen. Gebruikers van rode gist rijst zijn positief en raden ook anderen aan rode gist te kopen.

Waarom is een gezond cholesterolgehalte zo belangrijk?

Cholesterol is een vettige stof die blijft plakken aan de randen van de bloedvaten. Hierdoor vernauwen de bloedvaten, waardoor het bloed minder makkelijk door de bloedvaten kan stromen. Cholesterol is niet per se slecht. Het wordt pas gevaarlijk als de cholesterolgehalte te hoog is. Bij een teveel aan cholesterol in de bloedvaten kan een bloedpropje deze verstoppen. Het hart of de hersenen krijgen op zo’n moment te weinig zuurstof. Het gevolg van een beroerte of een hartinfarct zijn.

Wat kunt u doen om uw cholesterolgehalte te verlagen?

Door een gezonde levensstijl aan te houden, kunt u uw cholesterolgehalte op een normaal niveau houden. Het klinkt cliché, maar door gezond te eten en voldoende te bewegen komt u al een heel eind! Wilt u toch iets extra’s doen om uw cholesterolgehalte te verlagen? Rode gist kopen is dan een goed idee. Via de webshop kunt u rode gist Q10 Golden Natural capsules kopen. Deze zijn verkrijgbaar in een pot van 60 en 180 capsules. Heeft u vragen over één van onze produceten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0345-651948 of door te mailen naar info@roelvital.nl.