Golden Naturals Ester-C 1000 mg (180 tabletten)

Golden Naturals Ester-C® 1000 mg is een goed opneembare vitamine C in gebufferde vorm. Gebufferde vitamine C is de best opneembare vorm: het lichaam neemt de vitamine twee keer zo snel op en blijft maar liefst vier keer zo lang in het weefsel als niet-gebufferde vitamine C. Dankzij de gebufferde vorm kunnen mensen met een gevoelige maag of darmen zonder problemen Golden Naturals Ester-C® 1000 mg innemen. Door de toevoeging van het branded ingredient BioPerine® kan Ester-C nog beter door je lichaam worden opgenomen.

Vitamine C in combinatie met zink ondersteunt het immuunsysteem en draagt daarnaast bij aan het behoud van een gezonde huid. Ook is het belangrijk voor je bloedvaten en goed voor je kraakbeen.

Inhoud: 180 tabletten
PrijsVan € 46,20Voor € 41,58

Dit product is op voorraad.
Aantal

Gebruiksadvies

1x daags 1 tot 2 tabletten bij voorkeur tijdens de maaltijd met water innemen. Deze aanbevolen hoeveelheid mag ook verdeeld over de dag worden ingenomen. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

  • Dit product is een voedingssupplement.
  • Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  • Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingredienten

Samenstelling per dagdosering (= 2 tabletten):

 

 

 %DRI*

Ester-C®, calcium-L-ascorbaat

2000

mg

 

   waarvan vitamine C

1640

mg

2050

   waarvan calcium

180

mg

23

Zink (citraat)

14

mg

140

Citrus bioflavonoïden (uit Citrus aurantium)

200

mg

**

   gestandaardiseerd op 60% hesperidine

 

 

 

BioPerine® (Piper nigrum L. extract)

6

mg

**

 
* Dagelijkse Referentie Inname (DRI)
** Geen wettelijke DRI vastgesteld

Ingrediënten

mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose), citrusbioflavonoïden, verdikkingsmiddel (gehydrogeneerde vegetarische olie), glansmiddel (cellulose), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, vetzuurzouten), BioPerine® (Piper nigrum L. extract).

Vrij van
conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis
Allergenen

 

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl.

 

Preparaatcategorie
mineralenpreparaat, vitaminenpreparaat